Gratis Downloads

"Please stay save and wear a mask"

Omdat wij in deze tijd zo veel mogelijk thuis moeten blijven in verband met het Corona Virus , en de verveling soms toeslaat, heb ik voor jullie een tweetal illustraties gratis ter beschikking gesteld.

Het doel van deze illustraties is om mensen te vermaken met het inkleuren hiervan en tegelijkertijd om weer een ander te verassen met het ingekleurde resultaat.

Ze zijn te downloaden als kleurplaat of op kaart formaat waarbij er 4 afbeeldingen staan op A4. Er is ruimte vrijgelaten om zelf een passende tekst te schrijven. De kaartjes kunnen worden uitgeknipt en op een kartonnetje worden geplakt, je hebt dan in een mum van tijd een vrolijk kaartje. Doe de kleurplaat of de kaartjes in de bus bij mensen die nu erg eenzaam zijn, laten we elkaar een beetje opvrolijken in deze moeilijke tijd.

Wil je liever een verzorgingshuis of ziekenhuis per post een aantal kaarten of tekeningen sturen, verzamel ze dan en maak er een brievenbus pakketje van, dat scheelt weer in de kosten.

Gezien de drukte op de server op dit moment kan het downloaden even duren. wacht rustig af hij wordt vanzelf binnengehaald.

Natuurlijk vind ik het erg leuk om te zien wat jullie er van maken dus tag me even in jullie post op social media @carlacreaties.


Heel veel kleur en knutselplezier!

Liefs Carla Derks

Let op, de gratis downloads worden ter beschikking gesteld om kosteloos te verspreiden, om misbruik te voorkomen is de verkoop ervan verboden.


Copyright Carla Creaties®