LETTERS & ILLUSTRATIES

Naast mijn passie voor illustreren heb ik me ook het handletteren eigen gemaakt, dit gaat mooi samen als u naast een portret of illustratie een passende tekst wilt combineren.ik ben onder andere begonnen in een groot art journal van Ranger, daarvan vindt je de eerste foto's in onderstaande slide. verder komen er nog andere creaties voorbij.

Copyright Carla Creaties ®

 

VOLG ONS OP FACEBOOK, INSTAGRAM, YOUTUBE

 

ADRES Carla Creaties - Emmalaan 10 5342GR Oss - WEBSITE www.carlacreaties.nl - EMAIL info@carlacreaties.nl

Bank NL 84 RABO 0326 4101 39 KVK 70589984

 

AANSPRAKELIJKHEID

CarlaCreaties.nl wordt met de grootst mogelijke zorg samengesteld.

Aan de inhoud van deze website kunnen echter geen rechten of aanspraken worden ontleend en Carla Creaties aanvaardt geen aansprakelijkheid voor welke vorm van schade dan ook, voortvloeiend uit het gebruik van deze site en de producten. Carla Creaties vrijwaart zich van alle juridische consequenties.

ALGEMENE VOORWAARDEN

De algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aankopen die gedaan worden. Door op CarlaCreaties.nl, via mail of Social Media een bestelling plaatsen ga je akkoord met deze algemene voorwaarden*.

* Naast de algemene voorwaarden hanteert Carla Creaties de volgende voorwaarden voor retournering. De gemaakte kosten voor verzending als ook kosten voor retournering worden door Carla Creaties niet vergoed. Retouren: geleverde materialen worden niet retour genomen; indien uit het oogpunt van een coulance-regeling toch materialen geretourneerd worden dienen deze in onberispelijke ‘verkoop-staat’ te zijn en wordt maximaal 50% van de aankoopprijs gecrediteerd, hetgeen niet geldt voor producten die op maat voor de koper geproduceerd of besteld zijn, deze worden niet teruggenomen;

Alle prijzen, artikelen en foto’s op de internetsite en offertes zijn onder voorbehoud van druk-, zet- en typefouten. Voor de gevolgen van druk-, zet- en typefouten wordt geen aansprakelijkheid aanvaard.  Prijzen en offertes zijn onder voorbehoud van externe veranderingen zoals prijsveranderingen van toeleveranciers, wisselkoersveranderingen, transportkostentoeslagen, verhogingen van tol of havenkosten, laag- of hoogwatertoeslag, dieselkostentoeslag, veranderingen in belastingen, etc., 


C0PYRIGHT ©

ANGEL POLICY

Alle rechten zijn voorbehouden aan Carla Creaties. CarlaCreaties.nl is eigendom van Carla Derks. Alle op de site afgebeelde gegevens zijn eigendom of in licentie van Carla Derks en worden beschermd door auteursrecht, merkenrecht en/of enig ander intellectueel eigendomsrecht.

Merknaam en beeldmerk Carla Creaties zijn eigendom van Carla Derks.

Carla Creaties draagt geen eigendomsrechten van alle op de site afgebeelde gegevens aan je over. Carla Creaties behoudt het volledige eigendomsrecht met betrekking tot alle op de site afgebeelde gegevens en alle intellectuele eigendomsrechten die deze bevat.

Carla Creaties heeft een Angel Policy, dat wil zeggen: je bent vrij om alle producten ontworpen door Carla Creaties te gebruiken voor het maken van wenskaarten en andere werkstukken voor eigen gebruik. Je kunt afbeeldingen van deze wenskaarten en werkstukken laten zien op je website, blog, forum enz. Je mag de door jou gemaakte wenskaarten en werkstukken verkopen, zolang het op een niet-commerciële basis is en via directe verkoop. Dat wil zeggen, zolang je alles zelf maakt en er niet meer dan 50 stuks persoonlijk verkoopt via een lokale beurs, braderie, markt of bij een instelling. Verkoopt dient niet online plaats te vinden.

Op alle afbeeldingen welke uitgebracht door CraftEmotions of andere merken rust een copyright van Carla Creaties en de ontwerpster Carla Derks. Aan deze ontwerpen is het auteursrecht ontleend.

Wat betekend dat het niet is toegestaan:
Om afbeeldingen van van stempels, knipvellen, stencils, designpapier, stans mallen en andere artikelen te vermenigvuldigen en te koop aan te bieden op welke manier dan ook, deze afbeeldingen (geheel, gedeeltelijk of bewerkt) via internet (gratis dan wel tegen betaling) aan te bieden om te laten printen. Het uitdraaien van de mallen en deze papier stansen te koop aanbieden aanbieden geldt ook als vermenigvuldiging van een auteursrechtelijk beschermde afbeelding zoals hierboven beschreven en is niet toegestaan. Ook het inscannen van afbeeldingen en verspreiden is niet toegestaan.

Heb je vragen of twijfel je of de regels worden nageleefd neem dan gerust contact op via mail naar info@carlacreaties.nl.